Staal 2mm Zwart

Onze dikwandige stalen kachelpijp is gemaakt van hoogwaardig 2 mm staal. De dikwandige stalen kachelpijp is zwart gecoat, de elementen en de hulpstukken mogen gebruikt worden tot dat het rookkanaal door het plafond of muur gaat, vanaf dit punt bent u verplicht om met een dubbelwandig rookkanaal te werken.

De zwarte stalen kachelpijp is gefabriceerd van 2 mm carbon staal wat garant staat voor jaren lang stookplezier, deze kachelpijp is niet te vergelijken met een blauwgegloeide kachelpijp deze gaan hooguit 1 tot 2 stookseizoenen mee. Let op dat bij het monteren van de dikwandige zwarte kachelpijp, dat u de verjonging naar beneden toe monteert, condens water loop dan altijd terug het rookkanaal in zodoende krijgt u geen vieze vlekken op de buitenkant van het rookkanaal.

Als u een kachel heeft met een achteraansluiting heeft het de voorkeur met een T-stuk te werken, dit is makkelijker bij het vegen van de schoorsteen en roet en condens loopt dan de deksel in zodat het niet in de kachel terecht komt. Houd er rekening mee dat de elementen in elkaar schuiven waardoor de wekende lengtes 5 cm korter zijn.


Materiaaldikte: 2 mm gelast

Alle diameters zijn leverbaar in zwart